Notify Message
Forums
#10668515 Feb 14, 2015 at 10:02 AM
0 Posts

Med fodbold boot-inspirerede nike air max thea dame jacquard billigt online Mercurial Superfly SP indstillet til at frigive denne weekend, tager vi et nærmere kig på "Dark Grey" iteration af hybrid sneaker. Den innovative silhuet integrerer Nikes mest berømte ydelsesteknologier i Flyknit og gratis elementer, og blander dem med de ydelsesmæssige fordele i Mercurial Superfly fodbold støvle. Den øverste er prydet med en off-grå nuance hele mesh og læder portioner, pænt sammenstillet med en rød-lilla tonet ruskind fra forfoden gennem hælen.

Den ikoniske kombination af rullesten læder og grå elefant print er blevet genbrugt utallige gange siden skoen faldt tilbage i 1988; den seneste iteration bor på NikeCourt Zoom Vapor AJ3. Den effekt af nike air max thea premium salg danmark marketing vil være omdrejningspunktet for HBO kommende dokumentarfilm offseason: Kevin Durant. Se den særlige Nike Basketball præsentation vært ved Kenny "The Jet" Smith og Anfernee Hardaway og rulle gennem galleriet nedenfor for at se alle de forskellige farver sneaker er tilgængelig i. Denne overførsel, døbt "Iron Green", bruger en moden kombination af tonale dyb grøn læder og mesh med sorte og tan accenter på hælen buret.
Begge modeller har brug laklæder overdel, nike air max thea print sort køb online mellemsåler, særlige pixelerede længste indvendige "Hans Airness" og endda XI ovale ekstra snørebånd. En Quickstrike frigivelse forventes på udvalgte Nike konti snart. Der har ikke været mange colorways, der har skabt så meget hype, så sørg for at tjekke tilbage, som vi vil prøve at få mere info om denne sko. Her er den seneste farvestilling af den oprindelige Jordan mærke sneaker, Nike Air Jordan 1. Stay tuned for yderligere Nike SB x Air Jordan 1 udgivelser som et par designet af Lance Mountain er på hanen til en udgivelse senere på året.

Den colorway sorte og grå camo sikrer en nike air max thea sort og hvid Forhandler kontrast afsløringen, men ikke desto mindre givet en fed en skoens arv. Som året går på hæld, Nike viser ingen tegn på opbremsning, præsentere "Light Charcoal" overførsel til dens Flyknit Trainer Chukka FSB. Udkommer dette efterår fra Nike Sportswear er en trio af deluxe tager på Air Max Lunar1. De sko sport en frodig, tonale strik øvre præsenteret i koksgrå nuancer, mens en sort Swoosh på vamp er suppleret med sort vandafvisende overlays på hæl og tå.

Den Kyrie 1 vil være nike air max thea sort dame køb danmark i butikker og Nike iD den December 23. Lige i tide til dig-hvad. De spark kommer med et par Nike Elite sokker i University Red eller spil Royal, der er monogram med Irvings "Hungry & Humble" mantra, og vil stoppe dig fra pinlige dig selv ved at bære disse med snavsede sokker ud af boksen. Det begrænsede oplag Kyrie Air Force 1s vil være tilgængelig i butikker og online Lørdag November 22. Tjek detaljerede billeder nedenfor og på klappen.
+0 Quote